Loveshoot

Loveshoot

Leg jullie liefde vast tijdens een loveshoot. Ik fotografeer jullie in een ongedwongen setting, waarbij jullie vooral oog hebben voor elkaar! Op die manier probeer ik de echte momenten te vangen. Die bijzondere connectie tussen jullie, dát wil ik vastleggen in mijn foto’s.

Ook is een loveshoot is de moeite waard om te boeken in aanloop naar jullie trouwdag. Ten eerste wennen jullie er alvast aan om voor mijn camera te staan. Ik leg uit op welke manier ik fotografeer. Bruidsreportages zijn vaak iets intiemer dan ‘gewone’ portretten. Daarom is het goed alvast mijn werkwijze en jullie wensen op elkaar af te stemmen. De foto’s die ik van jullie maak, kunnen jullie bijvoorbeeld voor een ‘save the date kaart’ en/of uitnodiging voor jullie gasten gebruiken. De locatie waar de shoot plaatsvindt kiezen we samen. Ik ken zelf een aantal unieke locaties, maar misschien hebben jullie zelf ook leuke ideeën of een plek die voor jullie heel speciaal is.

Tarieven

De investering in een loveshoot is €175,- voor 30 minuten foto’s maken. Bij deze shoot zitten 5 foto’s in hoge resolutie.
Voor 60 minuten foto’s maken en 20 digitale foto’s in hoge resolutie betaal je €50,- meer.